2013. november 6., szerda

A leszületés Misztériuma


Nagyon sokféle elgondolás létezik arról, hogy tulajdonképpen mikor is sérülünk életünk folyamán.

 Rendszerben gondolkodom, ezért keresem-kutatom mindig azt a pontot, amit ha megmozdítunk, hatással lesz az egész rendszerre ugyanabban az időpontban. Olyan pontot kerestem, ahonnan elindulva és ott feloldva az energetikai elakadásokat, az emberek valódi segítséget nyerhetnek. Arra jutottam az évek folyamán, hogy sokszor már meg van megoldva egy-egy kérdés, probléma a gyermekkori, majd felnőttkori családban, az ember fejlődik, spirituális utat jár, mégis el van akadva, élete nem úgy működik, ahogyan szeretné, valami nem tud megmozdulni.

 Így arra jutottam, hogy kell egyen valami még, amit nem láttunk, nem érzékeltünk. Elgondolkoztam, hogy vajon hol van, az a legkorábbi pont ahol sérülhetünk rövid Földi életünk során?

 Azt gondolom, hogy az első sokk élményünk az, amikor Lélekként kiesünk, kiszippantódunk az Egységes térből, mezőből és elindulunk Földi életünk felé. Ez korábban kell legyen, mint a fogantatás…

 A Leszületés Misztériuma arról az útról szól, ahogy a Lélek egyáltalán megérkezik a Földi világ közelébe. A fogantatás előtti pillanatokról, másodpercekről. Bár ez az idő intervallum kicsinek tűnhet, mégis nagyon fontos esemény ez. Olyannyira fontos, hogy hatással van egész életünkre.

 Megélheted az Egységből való kiválás konkrét élményét, megértheted, megélheted és megtapasztalhatod, hogy az Egység élménye, érzése mindig ott marad számodra. Találkozhatsz Szellemi szüleiddel, akik mély szeretettel, elfogadással, gondoskodással ajándékoznak meg. Részesülhetsz osztatlan figyelmükben, gondviselésükben és megértheted, hogy ők mindig veled vannak, hozzájuk bármikor visszatérhetsz. Ők kísérnek el, adnák át Földi szüleidhez. Megélheted a leszületés és tapasztalás csodálatos és felemelő élményét, és ráébredhetsz, hogy Egységből indultál el, és tulajdonképpen mindig Egységbe érkezel meg.  Más energiák vagy emberek alakítják ki az energiateret ami körülvesz, de az mindig Egységes. Felemelő, egész életedet meghatározó élmény ez!

 Természetesen mindeközben a mezőben rendeződnek, helyreállnak azok a dolgok, amik el vannak csúszva. Kigubancolódik minden csomó, helyére kerül minden lényeges elem. Megélhetjük és magunkkal hozhatjuk a Teljesség csodálatos élményét, betöltheti szívünket a szeretet teljessége.

Ha megéled ezt a teljességet,  önmagadban  teljességre, békére, nyugalomra lelhetsz!

 Ezen az állításon nincs semmi kommunikáció, finom Fényben, halk zene szól…

 Misztérium, és ettől csodálatos!

 Ha szeretnéd megélni, szeretettel várlak!

Ezt az állítást, bármelyik állítási napon kérheted, de előre kell jelezned, hogy ezt szeretnéd.

Időpontok:

* szeptember 13. szombat
* szeptember 27. szombat
* október 18. szombat
* november 1. szombat
* november 23. vasárnap

Elérhetőségeim: 20-410-05-07, infovaradiandi@gmail.com